„Уиз еър”: Появата на всички пътници за даден полет е прецедент
В официалното им съобщение се посочва още, че при подобна ситуация „доброволци сред пътниците получават допълнителни ползи” срещу съгласието си да пътуват по-късно
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 0
    1
Самолет на "Уиз еър"
Снимка: iStock

„Случаи, в които всички пътници се появяват за своя полет, са прецедент” – по този начин от авиокомпанията „Уиз еър” обясниха случаите на свалени пътници през последните дни.

В официалното им съобщение се посочва още, че при подобна ситуация „доброволци сред пътниците получават допълнителни ползи” срещу съгласието си да пътуват по-късно.

Трети ден пътуващите от София до Лондон с "Уиз еър" са много повече от местатаМеждувременно Ивайло Московски разпореди спешна проверка на нискотарифната авиокомпания

Посочва се още, че дублирането на места е допустимо според установените стандарти в авиосектора.

Авиокомпания обяви, че пуска още един допълнителен полет по направление София – Лондон Лутън, с който да разреши проблема с дублираните места.

Извънредният полет ще тръгне от Летище „София” тази вечер в 21:30 ч, като засегнатите пътници ще бъдат информирани от авиокомпанията.

„Уиз еър” искрено се извинява на всички пътници, засегнати от ситуацията с дублираните места на Летище „София”, и полага всички усилия да им осигури не само приятен престой на летището, но и да съдейства за удовлетворяването на всички техни нужди”, завършва официалната позиция на компанията.

  • 0
    1
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре