Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ смехът e господар на студиото. Смехотерапията започна още с първия гост – Петя Кюпова - една от малкото жени стендъп комици в България, с която водещият споделя не само любовта към смеха, но е една сцена.

Как една актриса попада в стендъп комедиите, колко трудно е да си жена комик и кога започва смехът да бъде професия , всичко това и още поднесено с комедия в неограничени дози, получихме от Петя Кюпова. Нико се опита да шокира гостенката си, като показа какво му е подарила тя за последният рожден ден. Подаръкът е снимка- колаж от много женски гърди и зърна , но Петя така и не му казала коя от всичките е нейната.

Снимка: Олег Попов

Съвсем не случайно със закачка към Николаос, който си няма балет, Къци Вапцаров  влезе в шоуто с атрактивни  балерини с пера и… предпазни маски. Оказа се , че маските са шега защото Къци, наскоро се е върнал от Италия. Като част от изненада към  Къци Вапцаров, Николаос пусна видео от предаването „Кой е по- по най “, с култовото участие на малкия Светослав Каменов, който пее „Тигре , тигре“ и споделя на Къци, че като порасне ще стане дилър.   Голямата изненада към шоумена  и публиката бе появата в студиото на шоуто на порасналото  момченце, което оказа се не е станало нито дилър, нито Батман, а зъботехник.

Снимка: Олег Попов

Къци и Николаос завъртяха и модернизиран вариант на Колелото на късмета и след като попадане в секторът „нота“, Къци повика подкрепление – най-големият от синовете му, младият композитор на реклама и филмова музика Асен Вапцаров. Къци и Асен направиха музикален поздрав. Къци застана зад микрофона, а синът му на китарата.   

Снимка: Олег Попов

Симпатичният млад композитор Асен Вапцаров е учил и вече работи в САЩ. Негови са музикалните изпълнения, в някои от рекламите на Супербол, както и тези на няколко видео игри. Асен Вапцаров сподели, че в момента има собствен проект за видео игра, в която освен на музиката, той е и автор и на самите графики.

Смехът в студиото завърши с не-новината, че „Васил Божков става момче на късмета  в „ Риск печели, Риск губи“.

Снимка: Олег Попов