„Тази сутрин” в сряда сутрин: Първият работен ден на парламента на живо
Всички акценти от тържественото заседание може да бъдат проследени в ефира на специалното издание на „Тази сутрин“, по bTV Радио, както и на btvnovinite.bg
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111346802.jpg

bTV ще проследи на живо първия работен ден на новоизбраното 44-то Народно събрание в специално издание на предаването „Тази сутрин“ – на 19 април, от 06:30 до 12 ч.

Тържественото заседание се свиква с указ на президента Румен Радев, като първият звънец за новите депутати ще удари точно в 10 ч. на Светла сряда.

Извънредното предаване с водещ Антон Хекимян ще представи на живо всичко най-важно от случващото се в пленарната зала – клетвата на новоизбраните народни представители, първите реакции в кулоарите и интервюта с политическите лидери.

Топ анализатори и авторитетни гости ще предложат на зрителите на bTV актуални коментари и ще осигурят традиционното присъствие на всички гледни точки.

По традиция първото заседание на 44-ия парламент ще бъде открито от най-възрастния присъстващ народен представител. Досега това беше Стефан Данаилов, но този път честта се пада на Тома Томов.

Той ще има възможност да отправи приветствие към новите депутати от петте формации, преминали 4-процентовата бариера на вота.

В първия ден от работата си 44-ото Народно събрание трябва да избере и свой председател, както и негови заместници.

Всички акценти от тържественото заседание може да бъдат проследени на живо в ефира на „Тази сутрин“ по bTV и bTV Радио, както и онлайн на btvnovinite.bg.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре