Татяна Дончева: Може би двойното гражданство трябва да се ограничи до страните от ЕС
В коалицията АБВ – „Движени 21” има много хляб
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 18
    5
Татяна Дончева
Снимка: Ладислав Цветков

Трябва да се обмисли дали статутът на двойното гражданство е оправдан и дали не трябва да се ограничи до страните от Европейския съюз. Това обяви в предаването „Тази сутрин” Татяна Дончева, лидер на „Движение 21”, което се явява на изборите в коалиция с АБВ.

Тя коментира опитите за намеса на Турция във вътрешната политика на България и случващото се в Кърджалийско.

Скандал между представител на ДОСТ и на патриотите в „Тази сутрин”Евгений Михайлов отказа да участва в дебат с Юлиан Ангелов, стига се до хвърляне на книга

„Турция винаги се е опитвала да се меси във вътрешната политика на България, когато българската политика го е позволявала. Новото е крайно агресивният тон и изостряне на отношенията между двете групи сред етническите турци, които са се хванали гуша за гуша”, смята Дончева.

Според лидера на „Движение 21” коалицията, с която се явява на изборите, има шанс да влезе в парламента. Това го показвала приложната социология – пълните зали на предизборните срещи.

Център за анализи и маркетинг: ГЕРБ ще има 81 – 90 депутати, а БСП – 79 – 88 Президентът Румен Радев е с най-висок рейтинг

„В нашата коалиция има много перспектива и много хляб. Тя ще е много полезна в парламента в налагането на разум, в устояването прагматични решения”, каза Татяна Дончева.

Вижте целия разговор във видеото:

  • 18
    5
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре