Светлозар Лазаров: „Атака” е твърдо „за” взаимноизгодни отношения с Русия
Това са заявили двамата с Волен Сидеров по време на визитата си в Москва преди няколко дни
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 7
    2
Светлозар Лазаров
Снимка: auto.ru

„Нямаме никакво съмнение – да, партията („Атака”) е „за” взаимноизгодни търговски, културни, икономически, духовни, културни отношения с Русия.”

Това каза бившият главен секретар на МВР, а сега национален координатор на „Атака” – Светлозар Лазаров. В студиото на „Лице в лице” той разказа, че именно това са заявили двамата с Волен Сидеров по време на визитата си в Москва преди няколко дни.

Двамата били лично поканени от партията на руския президент Владимир Путин „Единна Русия”.

Лазаров отрече със Сидеров да са се подписвали под декларацията в подкрепа на партията на Путин, като по думите му те са присъствали на форума само като гости.

„Това (че България е член на ЕС и НАТО – бел. ред.) не означава, че България не трябва да работи в сферата на сигурността и с Русия, защото има ирационални заплахи, много сериозни глобални заплахи”, добави той.

Сергей Лавров отрече да е обсъждал с Доналд Тръмп уволнението на Джеймс Коми"Изобщо не сме засягали този въпрос", категоричен беше руският външен министър

По думите на Лазаров дни преди да бъде уволнен като главен секретар на ДАНС, уволненият директор на ФБР Джеймс Коми е бил на посещение у нас и е изразил подкрепата си към него и тогавашния шеф на Агенцията Владимир Писанчев.

За новия си пост той сподели, че е бил поканен лично от Волен Сидеров, с когото се познават от 2013 г. Тогава по идея на Лазаров партията внася искане за построяване на ограда по българо-турската граница, като той е бил „моторът” на цялата процедура.

 Вижте повече във видеото:

  • 7
    2
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре