Стотици български фенове на Ариана Гранде няма да могат да видят любимката си, след като тийн звездата отмени турнето си. Засега не се знае дали билетите ще бъдат презаверени за други дати или парите ще бъдат върнати.

От социалните мрежи и от няколкото български фен страници на певицата става ясно, че много родни нейни почитатели са си купили билети за следващите концерти, които отпаднаха след атентата в Манчестър.

Лозана и Кристияна са едни от най-големите й почитателки у нас. Снощи са следили с голямо притеснение случващото се. Те следят много други нейни фенове, които са били на концерта снощи и са споделяли информацията за случващото се в реално време. "Пуснаха клипове в интернет как хората бягат, пищят. Беше наистина ужасно. И всички много се изплашихме и се молехме за тези хора да са наред", казва 18-годишната Лозана.

Приятелката й Кристияна споделя, че и за нея случилото се е ужасно: „Всички са отишли да се забавляват, да я видят. И в такъв момент да стане това..."

Темата днес е била и най-обсъжданата в училище. Двете момичета продължават да мечтаят да гледат любимката си на живо, въпреки че сега се страхуват. "По принцип би ме притеснило, но много искам да отида на неин концерт и въпреки всичко бих отишла", казва Лозана. "Това е моята мечта. Аз толкова много искам да отида на неин концерт, но засега няма да имам тази възможност...", добавя Кристияна.

На своите 23 години Ариана е издала 3 албума, и трите номер 1 в класациите и с милионни продажби. Певицата е втората най-харесвана знаменитост в „Инстаграм”, печелила десетки музикални награди и е сред 100-те най-влиятелни личности в света според класацията на „Таймс”. След трагедията в Манчестър от щаба на Гранде обявиха, че отменят всички останали концерти от европейското й турне.

Според българските й почитателки тя не трябва да отменя турнето си, а да покаже, че е силна. "Музиката трябва да обединява. А това, което се случи снощи е просто ужасен шок за всички. Вече сме по-обединени от всякога и съчувстваме на всички тези хора в Манчестър, които са преживели този ужас", добавят момичетата.