„Смени жената” започва със сблъсък между модерно и патриархално семейство
Вижте какво научиха двете семейства от размяната
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
смени жената, съпруги

Сега към друго риалити предаване - "Смени жената". При мен са първите две дами, които разменят домовете и съпрузите си - Вергиния и Снежина. Да видим какво се случи при размяната.

"Смени жената" и "Комиците и приятели" със силно завръщане в ефира на bTVИ двете предавания са значително по-гледани от конкурентите си

Новият сезон на риалити формата „Смени жената” започва със сблъсък между модерно градско семейство и традиционно патриархално семейство – на тази база са и противоречията при размяната на съпругите – Вергиния и Снежина.

След тази размяна научих два важни урока – да не правя бързо изводи за другите и да приемам критика, споделя Вергиния. По думите ѝ съпругът на Снежина е забравил романтиката, но е бил добър ученик за тези 20 дни, в които са прекарали заедно. Радвам се, че тези двама млади хора се преоткриха, сподели още Вергиния.

14 вълнуващи истории в новия сезон на "Смени жената"Реалитито се завръща със сблъсък между модерното градско семейство и патриархалното домакинство

Снежина потвърждава, че съпругът ѝ Николай е станал по-внимателен и романтичен след размяната. „Преди децата беше романтичен, но след второто дете, явно не остава време. След предаването започна да готви и да чисти, аз не искам да издавам заповеди, на каквито той е свикнал като военен, искам той сам да се сещам сам”, коментира Снежина.

Вижте какво още казаха двете жени и техните съпрузи за уроците от участието в „Смени жената”:

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре