Скандал между представител на ДОСТ и на патриотите в „Тази сутрин”
Евгений Михайлов отказа да участва в дебат с Юлиан Ангелов, стига се до хвърляне на книга
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 12
  • 55
    23
Евгени Михайлов и Юлиан Ангелов
Снимка: Ладислав Цветков

Идеен сблъсък, който прерасна в скандал, се разрази в студиото на „Тази сутрин” между представител на ДОСТ и на Обединените патриоти. Евгений Михайлов, кандидат-депутат на ДОСТ, отказа да участва в дебат с Юлиан Ангелов от ВМРО.

Михайлов беше поканен първи да изложи тезите си, но той избра да атакува с обвинения, че цял месец медиите агитират срещу българските граждани, преименувани насилствено от комунистическия режим. По думите му се нарушава конституцията с опита да се отнеме правото на български граждани да гласуват.

Евгени Михайлов и Юлиан Ангелов
Снимка: Ладислав Цветков

Той не отговори на въпроса защо отново се говори за Възродителния процес и редно ли е турски министър да агитира в полза на политическа формация, която участва на вота у нас на 26 март.

След като отказа да отстъпи място на Юлиан Ангелов, представителят на Обединените патриоти седна до него и успя да каже: „Мен ме интересуват България и българският национален интерес”. Към Михайлов той се обърна с думите: „Вие сте предател, а вашата партия трябва да бъде забранена”.

Център за анализи и маркетинг: ГЕРБ ще има 81 – 90 депутати, а БСП – 79 – 88 Президентът Румен Радев е с най-висок рейтинг

Евгений Михайлов се опита да постави пред Ангелов книга, озаглавена „България – военният трофей на Сталин”, но бившият депутат от Патриотичния фронт я захвърли и тя падна на земята.

Вижте повече във видеото:

 

  • 55
    23
Още по темата
12 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре