Семейството незрящи от Благоевград гледат бебето си с 500 лв. на месец в една стая
Отпуснато им е общинско жилище, което обаче се нуждае от ремонт, за да бъде обитаемо
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 11
    2
2111447226.jpg

Семейството незрящи Нурел и Феим гледат бебето си Денис с 500 лв. на месец и живеят в една стая в студентско общежитие в Благоевград.

Семейство незрящи станаха родители на здраво момченцеМалкият Денис се ражда на Света Богородица

След като разказахме историята им, младото семейство получи много съдействие, помощ и дори хора, които идват да помагат с грижите на бебето.

2111447225.jpg

Общината в Благоевград им е отпуснала общинско жилище. То обаче се нуждае от основен ремонт, за да стане обитаемо, а Нурел и Феим нямат средства за това.

2111447223.jpg

В момента стаичката им е обсипана с подаръци – дрехи, памперси и храни. Феим посочи, че много хора са изявили желание да им помогнат.

2111447220.jpg

Анджи Туджарова е една от тях. Тя познава семейството от близо 2 години и чрез социалните мрежи организира приятелите си да помагат. За сега младото семейство има нужда от памперси и храни, а дрешки има достатъчно.  

Постъпват и пари в сметката на Феим. Той изрази благодарност на общината за жилището и се надява на нормални условия на живот. Нурел сподели, че мечтае да ремонт и скромно обзавеждане.

2111447222.jpg

Феим учи право и още не се е дипломирал. Тримата живеят с две инвалидни пенсии на месец, връзват се двата края, сподели той. „Трудно е на всички, но трябва да си здраво стъпил на земята”, категоричен е младият баща.

2111447224.jpg

 Младата майка се радва на едно много спокойно бебе, освен разбира се когато огладнее.

Наред с радостните моменти след раждането на детето, имало и неприятни инциденти, споделя Феим. Жена дошла уж да им помогне и опитала да им вземе бебето. "Дойде тука една жена и го взе даже тя не го хвана така, както аз го хващам, тя директно си го хвана с главата надолу. Взе го на ръце- аз, казва, ще го взема.Тя го гушна така, че се обърна към вратата и тръгна нашата, добре че бях тука и още една жена, за да може да отскубнем детето", разказа той.

Продължават обаче да вярват в добрината на хората.

Ако искате да помогнете на незрящото семейство и бебе Денис, Ви предоставяме банковата сметка на бащата.

Феим Феим

Банка: Обединена Българска Банка

IBAN: BG45UBBS80024060616940


  • 11
    2
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре