Самотна майка на две деца сбъдна мечтата си за хубав дом с предаването "Бригада нов дом".

Десислава Димова и нейните момчета напълно промениха живота си след помощта на Мария Силвестър и бригадата на Караджов.

Преди пет години всичко в живота на Десислава върви нормално. Тя е намерила своя любим и двамата отглеждат две щастливи момчета. Приказката за семейството бързо се превръща в истински кошмар. Младата майка става поредната жертва на домашно насилие.

След раздялата с бащата на децата си, Десислава се изправя пред нови проблеми. „Стояли сме по  няколко дни и без ток и децата като попитат защо им казвах, че има някаква авария”, споделя тя.

 Промяната за семейството идва, когато най-малко я очакват. „Сълзите ни потекоха, защото беше стая като от списанията. Викам си: "Боже, дали не си правят майтап с мен, да ми кажат след малко "тръгвай си, това не е твоят апартамент”, коментира Десислава.  От притеснение дори не са могли са спят.

Снимка: btvnovinite.bg

Новата детска стая носи радости и нови успехи за децата. „Откакто започна училище  имаше голяма промяна в  големия. Преди нямаше желание през летните месеци, когато се упражнявахме, да пише, нито да учи, а сега и в училище госпожата го хвали, казва: той много пише, чете най-добре от целия клас. Просто промяната е голяма в него”, казва майката.

След излъчването на епизода започнали обажданията.От всички краища на страната. Семейството усетило огромната вълна любов и подкрепа както от приятели, така и от непознати. Хората имали желание да им помагат с дрехи, обувки и хранителни продукти.

Снимка: btvnovinite.bg

В този момент Десислава не търси работа, за да гледа момчетата през лятото, когато те са във ваканция.

През есента обаче ще започне да разглежда обявите за ново работно място. „Била съм барманка, сервитьорка, продавачка на дрехи – аз от всичко бързо се уча”, категроична е тя.

След големия ремонт на жилището семейството се радва на хармония и щастие. Вече може да си поканят гости, коагто децата имат рожден ден или просто без повод. „Вече не ни е срам от апартамента”.

Снимка: btvnovinite.bg

Десислава вече не гледа назад. Мечтае си да намери голямата любов и заедно да се грижат за вече порасналите й момчета.