Той е истинска интернет сензация с над 9 млн. последователи в платформата „YouTube”. Роден е в Русия и е само на 25 години, но вече е милионер, защото обича да се шегува.

Той е смел, луд и дързък до степен да рискува живота си. Мечтае да стане актьор и заради това започва да се снима и да ги публикува в личния си видео канал.

Виталий Здоровецкий е в България, за да снима третия си филм, в който партнира на Никълъс Кейдж.

„Роден съм в Мурманск, Русия, но отраснах в Украйна. През 2004 г. напуснах Русия, не знаех никакъв английски освен думите „куче” и „котка”, разказва той за живота си.

Доведеният му баща заминава за Съединените щати, като по-късно взима там майка му и него. „Ходех в училище за деца, които не говорят английски. Майка ми ме окуражаваше, колкото повече учех английски, толкова по-добър ставах”, спомня си той.

Първите си видеокамера и лаптоп купил след като дълго време спестявал от работата си като сервитьор. Малко по-късно се мести в Лос Анджелис с надеждата да стане актьор. Видеоканалът, в който Виталий прави шеги тип „скрита камера”, бързо набирал популярност, докато не достигнал 9 млн. последователи.

„Не искам да имам нормален живот, скучно е. Искам като стана на 50-60 да кажа, че съм направил всичко. Страх ме е само от смъртта”, каза той.

Повече за живота му и снимките в България вижте във видеото: