Съдът остави под домашен арест нападателя на незрящи в Несебър
Пред съда Тодор Николов обясни, че близо два месеца под домашен арест му се отразяват зле
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    1
несебър, тодор николов
Снимка: btvnovinite.bg

Окръжният съд в Бургас на свое заседание днес потвърди мярката за неотклонение "домашен арест", взета спрямо Тодор Николов от Несебър. Определението на Окръжния съд в Бургас е окончателно.

21-годишният мъж бе арестуван за това, че на 24 юни удари незрящи туристи от Словакия на оживена улица в Стария Несебър.

Кадри от охранителна камера показаха как Тодор изскача в движение от автомобил и удря незряща туристка на пешеходната алея.

Пред съда Тодор Николов обясни, че близо два месеца под домашен арест му се отразяват зле – наддал на килограми и здравословното му състояние се влошило.

Съдът обаче реши, че има опасност той да извърши ново престъпление, тъй като е със занижен самоконтрол. Затова отказа да промени мярката за неотклонение.

До този момент младежът не е потърсил нападнатите туристи, за да им се извини, обясни пред bTV адвокатът им. 

Нападналият незрящи туристи в Несебър излиза от ареста – имал заболяванияМярката му „задържане под стража” изтича тази вечер, а лекарите трябва да се произнесат за състоянието му чак на 6 юли

Съдебно-медицинската експертиза показа, че той има здравословни проблеми. На днешното заседание беше посочено и че е студент във Варна и не може да посещава лекции.

  • 0
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре