С какво България привлече Ричард Брансън
Милиардерът идва за лекция на 19 май
  • Последни
  • Най-четени

  • 1
    0
Ричард Брансън
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Зад организацията на събитие като лекцията на Ричард Брансън у нас на 19 май стои истинска вяра в способностите на екипа от българска страна. Това посочиха Момчил Кръстев и Тодор Йотов, които са сред организаторите на визитата на милиардера.

По думите на Момчил Кръстев трябва да си сигурен във възможностите си, за да договориш условията по подобно мащабно събитие.

Вижте посланието на милиардера Ричард Брансън преди идването му у насНа 19 май той ще изнесе лекция за предприемачеството в НДК

Бизнесменът Тодор Йотов добави, че са намерили унисон с екипа му.

„Той не слага ограничения на хората около него. Да, делегирал е отговорности, но стой най-отгоре на огромна корпорация. Канейки го в България неговите и моите ценности, и на екипа ни съвпаднаха. Затова се фокусирахме към него”, посочи Кръстев.

Стамен Янев: Очаквам Ричард Брансън да инвестира в БългарияИдването му ще подскаже на света, че България е добро място за инвестиции

Лекцията ще е около час или два, уточниха организаторите. Те добавиха, че той самия ще реши  на колко въпроси ще отговори от публиката.

  • 1
    0
Още по темата