Росен Цветков за разпилените долари: Възможно е това да е знак от похитителите на Адриан
Обяснението на МВР е, че се е разпилял реквизит на филмова продукция. Попитах коя е тази продукция, не ми казаха, допълва разследващият ни репортер
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 2
    0
пари на пътя
Снимка: Росен Цветков

„Възможно е разпилените доларови банкноти да са знак от похитителите”, смята репортерът на bTV Росен Цветков, който следи случая с отвличането на 25-годишния Адриан Златков.

Вчера на път за живо включване в централна емисия, нашият колега попада на разпилените банкноти в близост до Герман – мястото, където изчезна синът на бизнесмена Тони Златков.

„Обяснението на МВР е, че се е разпилял реквизит на филмова продукция. Попитах коя е тази продукция, не ми казаха”, допълва Цветков.

Разпилени фалшиви долари на пътя, където беше изоставена колата на отвлечения Адриан (СНИМКИ)От МВР заявиха, че са реквизит на филмова продукция, но не уточниха коя

„Отделно, в официалното съобщение на МВР пише, че в 18 ч. пътни полицаи са видели как се разпиляват тези банкноти – ние бяхме в 18:20 ч. там и полиция нямаше”, категоричен е репортерът на bTV.

„Трудно е да кажа дали има връзка, а и да има – от МВР няма да го признаят в момента, защото става въпрос за отвличане. Може да е някакъв знак от похитителите, тези банкноти да говорят нещо – дали е платен откуп с фалшиви пари или да им казват колко пари трябва да съберат”, пояснява Цветков.

2111444333.jpg

Въпреки официалната версия на МВР според репортерът ни е изключително странно съвпадение това да се случи точно на това място, което е много близо до местопрестъплението.

Валентин Радев: Автомобилът, с който вероятно е отвлечен Адриан, е открит опожаренОт свои източници bTV научи, че автомобилът е бил запален още преди Тони Златков, бащата на Адриан, да подаде сигнал за изчезването му

Вътрешният министър Валентин Радев потвърди в ефира ни официалната версия на МВР, че парите са филмов реквизит.

  • 2
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре