Роман: Момчето ритнало фелдшерката „от кеф”
Според ромите медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето, от спешния център отричат да има закъснение.
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 2
    26
2111394833.jpg

12-годишното момче, ритнало фелдшерка, след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало „от кеф”.

Росица Годжовска се отзовала на спешен сигнал за порязан мъж. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

12-годишен наби медик в Роман По време на дежурство Росица Гуджовска, която е фелдшер, е нападната и ритана в гърба

Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

Момчето и неговите родители посрещат екипа на bTV със заплахи и агресия. Въпреки това наш репортер намери момчето, което отговори, че ритнало фелдшерката „от кеф”.

2111394834.jpg

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала.

Заплахите към медиците продължили и в спешния център, докато се опитвали да спрат кървенето на мъжа. Наложило се полиция да озаптява близките.

Годжовска заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент ѝ се случва за първи път.

Тя поиска да има поне някакво наказание за всички, които проявяват агресия към медицинските служители.

Вижте повече във видеото:

  • 2
    26
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре