Възпитателката от бургаската градина има награда за работа с деца със специални потребности
Подала е молба за напускане
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 3
  • 0
    3
брезичка, милена иванова
Снимка: btvnovinite.bg

Възпитателката от бургаската детска градина, заснета да се държи агресивно с деца, има награда от кмета на Бургас за работа с деца със специални потребности. Милена Иванова и помощник-възпитателката, ставала свидетел на агресията, без да реагира, са подали молби за напускане.

Брезичка
Снимка: btvnovinite.bg

Камерата е била поставена в занималнята на децата и в продължение на седмица снимала как протичат заниманията им. Родители стигнали до това решение след като от началото на учебната година подавали сигнали за агресия, но не срещнали разбиране от ръководството на градината.

Скрита камера в бургаска детска градина показа агресия към 5-годишни деца Директорката заяви, че е потресена от кадрите, прокуратурата започва проверка

 Прокуратурата започна проверка. "За проявено нравствено и физическо насилие над деца от възпитател или от лице, под чиято грижа е поставено лицето", уточни Керка Дюлгерска, говорител на районната прокуратура.

За сега остава тайна кой е поставил камерата. Родители настояват и другата учителка, както и втората помощник-възпитателка в тази група да бъдат уволнени.

Брезичка
Тук е било поставено записващото устройство Снимка: btvnovinite.bg

Директорът на градината излиза в пенсия.

Утре се очаква и становището на социалните служби. 

  • 0
    3
Още по темата
3 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре