"Топлофикация" пуска парното в София от утре
Първо ще бъдат включени детските градини, учебните и здравните заведения
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    0
Парно
Снимка: БГНЕС

Във връзка с предстоящото понижение на външните температури през следващите дни „Топлофикация София” започва поетапно пускане на парното в София от 26 октомври 2017 г. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

 Първо ще бъдат включени детските градини, учебните и здравните заведения, след това жилищните сгради във всички райони и накрая административните сгради и стопанските потребители.

От дружеството напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да се свържат с топлинния счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиенти да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация” допълва, че ако клиенти желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.  

  • 0
    0
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре