Семейството на изключения ученик в Благоевград ще съди училището
Бащата на Георги посочи, че той е безупречен ученик
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    3
учеител, благоеврад, ишев
Снимка: btvnovinite.bg

Семейството на изключения от училище Георги Кайнакчиев ще съди училището. С решение на педагогическия съвет той е бил изключен след конфронтация с учителя си по физическо възпитание. Версиите на преподавателя и момчето се разминаха, тъй като всеки твърди, че другия го е ударил.

Бащата на Георги посочи, че той е безупречен ученик. По-късно в разговора уточни, че не е точно безупречен и се се съгласи, че синът му има неизвинени отсъствия и това не е първото му провинение.

Скандал в елитна благоевградска гимназияУчител казва, че ученик го е ударил, момчето твърди обратното

По думите на директора момчето е наказано не заради случилото се между него и учителя му, а заради грубо поведение и обиди. 

Адвокатът на семейството допълни, че процедурата с инцидента е според него в обратен ред.  Първо имаше наложена санкция на педагогическия съвет и след това, когато нещата станаха медийно достояние и се разбра, е ще има проверка той е бил изключен, обясни адв. Баров.

Учителите от математическата гимназия подкрепиха колегите си г-н Ишев и добавиха, че в историята на Георги е имало много разминавания. Много от учениците също не вярват преподавателят им да е склонен да посегне на ученик.

  • 3
    3
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре