Отпушване и… нова тапа на движението в София
Забравете за бул. "Тодор Каблешков" от "Бъкстон" до "Цар Борис III" поне до 20 декември
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 17
    3
Ремонт в София
Снимка: bTV

Отпушиха движението през Орлов мост в столицата – след повече от две седмици ремонти трафикът там вече е свободен. Стоманена мрежа допълнително ще усили асфалтовото покритие и в двете посоки. Поради натоварения трафик, движението е пуснато, но не с изцяло готова маркировка. Тя ще бъде поставена късно вечерта

От днес обаче е затворен друг ключов булевард - "Тодор Каблешков".

Пътната артерия, използвана от хиляди жители на югозападните квартали на София, вече е изцяло затворена между бул.”Бъкстон” и бул.”Цар Борис Трети”. Ремонтът ще продължи 3 месеца – до 20 декември като включва разширение, както и изграждането на нов мост. Той се очакваше от години, като проблеми с отчуждаването на земя бавеха проекта.

Приключи ремонтът на бул. „Цариградско шосе”, започва на бул. „Тодор Каблешков” в СофияПромени в движението ще има и по бул. „Овча купел” заради подмяна на трамвайни релси

Той и сега не започна навреме, след като кметът Йорданка Фандъкова стопира всички ремонти заради задръстванията на Орлов мост.

Същевременно продължават и ремонтните дейности и на други ключови места в столицата. Въвеждат се промени заради реконструкцията на трамваен релсов път по бул. „Овча купел” – от ул. „Коломан” до бул. „Цар Борис Трети”.

Отсечката на булевард "Дондуков" от Народното събрание до улица "Раковски" и забавеният бул. "Прага" ще бъдат отворени най-късно до 15-ти септември.

  • 17
    3
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре