Достъпът до сградата на НДК ще бъде ограничен на 12 януари
Разкрива се билетна каса в кино "Люмиер Лидл", която ще работи в дните, в които достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Председателство
Снимка: БГНЕС

Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен на 12 януари във връзка с първото събитие на високо ниво от календара на българското председателство на Съвета на ЕС, съобщиха от пресцентъра на НДК.

Затворени за посетители ще бъдат Литературен клуб "Перото" и Билетен център на НДК. Подобни ограничения ще бъдат в сила до юли 2018 г. за всички събития от клас "А" и "С" по време на председателството.

Блокада в центъра на София заради европредседателствотоВижте кои улици ще са затворени

За улеснение на почитателите на културните събития НДК разкрива целодневна билетна каса в кино "Люмиер Лидл", която ще работи в дните, в които достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен.

На разположение остава и системата за онлайн резервация на билети.

Въведени са и постоянните мерки за сигурност, свързани с пропускателния режим на територията на Двореца. Всички посетители и гости ще преминават през проверки при влизане в сградата, е обявил Лъчезар Милушев, ръководител на направление "Сигурност и комуникация" в НДК.

Той е апелирал всички посетители и гости на Двореца да отделят повече време и да идват по-рано на културни събития.

Председателството на Съвета на ЕС започва с 9 протестаСДВР предвиждат „гъвкави” мерки за мероприятията

Успоредно със събитията от програмата на Председателството НДК ще продължи да функционира като културен и конгресен център - ще се провеждат изложби, изложения, концерти в зала 1, спектакли в Театър Азарян, ДНК, прожекции в кино "Люмиер Лидл" и събития в Литературен клуб "Перото" и зала 42.

Промени ще има и в движението в центъра на София и около НДК. От 17:30 часа на 11 януари (четвъртък) до приключване на мероприятията на 12 януари (петък), се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, превозващи участниците в събитията, на улиците "Доспат" между бул. "Витоша" и ул. "Баба Неделя"; ул. "Баба Неделя" и ул. "Д-р Христо Стамболски".

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре