В рубриката ни "Аз, репортерът" получихме клип, в който е заснета новата, суперскъпа придобивка на скандалния кмет на Галиче Ценко Чоков. Освен народната любов, вечният кмет вече притежава и чисто нов луксозен джип.

Както за спечеления пореден мандат, така и за белия джип мечта Чоков почерпил най-близките си приятели на шумно тържество в Галиче преди дни.

На клипа се вижда и лидерът на ДПС в Бяла Слатина Кристин Касъмов, който вдига наздравица за новата кметска екстра, която според наши източници струва поне двеста хиляди лева. И категорично не може да се купи с кметска заплата.

Чоков обаче предпочете да не отговори откъде са парите. Присъствието на екипа ни вбеси селския първенец, който заплаши, че ако припари до сараите му, ще ни направи „на лютика”.

„Кой нормален човек на моите години, ако нема доказани пари, ще купи тая кола, откъде са парите, откъде са парите, твойта майка ми ги е подарила, доволна ли си?” – с този висок наратив Чоков отговори на въпросите ни.

Впоследствие кметът заяви, че преди 20 дни продал царевица за 400 хиляди лева. Въпреки многобройните проверки на данъчните, досега нарушения в сметките му не са открити. Новата придобивка все още не може да се ползва, тъй като не е регистрирана. Но всеки може да й се порадва.