Близките на изчезналите сестри подозират намесата на съсед
Глория, Станка и Силвия са крали от дома си
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    4
Близките на трите сестри
Снимка: bTV

Все още не са открити трите сестри от русенското с.Иваново, които изчезнаха преди повече от седмица. Близките на 17-годишната Глория, 16-годишната Станка и 15-годишната Силвия обаче подозират, че техен съсед може да има общо със случая – бил той бягство или отвличане.

Децата се отглеждат от баба си и дядо си, след като преди няколко години майката напуснала семейството, а баща им в момента е на гурбет в Австрия.

Полицията издирва три сестри от русенското село ИвановоГлория, Станка и Силвия Иванови Станкови са в неизвестност от 29 май

Йордан Илиев разказа пред камерата на bTV, че за последно видял момичетата на 29 май вечерта. Когато станал през нощта тях вече ги нямало, а вратите били заключени. Тръгнали са без документите си.

„Не сме ги лишавали от храна, не сме ги били, не сме ги тормозили”, каза видимо разстроеният възрастен мъж. Чичото на изчезналите Георги Иванов потвърди, че не е имало насилие в семейството. Не е чувал и някой да е искал да отвлича момичетата с цел женитба.

Изчезнали деца
Снимка: МВР

И двамата обаче бяха категорични, че Глория, Станка и Силвия се променили откакто започнали да дружат със съсед, който имал „доста голямо досие”. „Той докато не беше се намесил, децата бяха много добри, оттогава си пушат цигари, правят каквото си искат с него”, каза Иванов, който е „на 80% сигурен”, че мъжът е замесен.

Дядото пък обвини съседа, че той е подтикнал момичетата да откраднат от вкъщи банкова карта и ценна монета.

  • 0
    4
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре