4 месеца ще продължи реконструкцията на бул. „Тодор Каблешков”
Булевардът ще се удължи с близо 2 километра и ще бъде изграден нов мост
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    1
тодор каблешков, ремонт, път
Снимка: btvnovinite.bg

Централното софийско кръстовище Орлов мост вече е отворено, но ремонтите в столицата продължават. От вчера е затворен и булевард "Тодор Каблешков".  

До обяд в понеделник задръствания няма. Според живеещите в квартала обаче наоколо е хаос, а заобикалянето отнема около 20 минути.

Приключи ремонтът на бул. „Цариградско шосе”, започва на бул. „Тодор Каблешков” в СофияПромени в движението ще има и по бул. „Овча купел” заради подмяна на трамвайни релси

Предстои да се направи разширение в участъка между булевардите "Цар Борис Трети" и "Братя Бъкстон" и така от две, платната ще станат четири. Освен това булевардът ще се удължи с близо 2 километра и ще бъде изграден нов мост.

Реконструкцията на бул. "Тодор Каблешков" ще продължи до 20 декември. Евгени Крусев, зам.-кмет на Столична община, посочи, че първите работи започват от зоната до река Боянска.

Йорданка Фандъкова: Орлов мост е най-натовареното кръстовище, призовавам към търпениеРемонтът на бул. „Прага” беше удължен заради подмяната на ВиК мрежата, уточни кметът

До края на седмицата се очаква да бъде пуснат и столичния бул. „Прага”. Крусев добави, че работата по тротоарите ще продължи и до 2 седмици ще бъде завършена, а маркировката ще бъде поставена след няколко седмици.

Отпушване и… нова тапа на движението в СофияЗабравете за бул. "Тодор Каблешков" от "Бъкстон" до "Цар Борис III" поне до 20 декември

От днес е пуснато и движението по моста  Чавдар. „ Беше в много лошо състояние, там е положена изцяло нова бетонова плоча, асфалтова настилка, тротоари и осветление”, посочи зам. -кметът. 

Други ремонти в столицата не са планирани до края на годината.

До 7 септември е забранено и движението по северното платно на бул. „Овча Купел” в участъка между „Цар Борис Трети” и „Коломан”.

  • 3
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре