Прибиращите се по пътищата: Трафикът е изненадващо спокоен
Очакват се заледявания в отделни участъци
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
движение, коли, трафик, прибиране, пътуване
Снимка: btvnovinite.bg

В последния ден от празничните почивни дни пътищата са почистени и проходими, а шофьорите прибиращи се към София описват трафика като изненадващо спокоен.

В района на магистрала „Тракия”, където преди Нова година стотици шофьори бяха блокирани от сняг и вятър, пътят е изчистен до асфалт и няма и следа от снежния капан.

Снежно бедствие затвори АМ „Тракия” (ОБЗОР)Десетки са блокирани в колите си

Днес единствената пречка за движението е мъглата, която затруднява видимостта. Отсечката, която преди дни отне над 16 часа, за да бъде измината, днес може да се мине за 20 мин.

 

До 20 часа тази вечер дежурни екипи на полицията ще отклоняват тежкотоварните автомобили от магистрала Тракия, от пътя за Варна и за Царево.

Очакват се заледявания в отделни участъци.  

При тунел „Ечемишки” на магистрала „Хемус” движението е спокойно. По обяд имаше струпвания на повече трафик и на места полицията спираше и отбиваше камионите, за да не създават проблеми. Шофьорите дори определиха трафика като изненадващо спокоен.

Според полицията по-слабо натовареното движение се дължи на това, че много хора са използвали отпуската си, за да си удължат празниците и ще се приберат на 4 януари.

Започва голямото прибиране след празницитеОчаква се засилен трафик и усложнена пътна обстановка по пътищата в цялата страна

На пътя от Банско движението беше силно усложнено по обяд днес. Прибиращите се движеха в плътна колона. На места спираха, а изминаването на 5 км ставаше за около половин час. На разклона за Симитли към връщащите се от зимния ни курорт се присъединиха и тези от Гърция и се образуваха километрични задръствания.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре