Поставят паник бутон в болница в Стара Загора след поредната агресия над медици
Баща на новородено нападна акушерки, искал веднага да си вземе бебето
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 4
    0
лекари, Стара загора
Снимка: bTV

Паник бутон ще поставен при портиера на АГ-клиниката в болницата в Стара Загора след поредната агресия и нападение над медик. Това съобщи зам.-директорът на лечебното заведение д-р Живко Желязков. Ние нямаме въоръжена охрана, това е обществена сграда, в която всеки може да влезе, уточни лекарят.

Мъж нападна акушерка, искал да види бебето си веднагаНападателят е задържан

Акушерката Мая Михова е станала жертва на агресията на баща на новородено – Сашо Йосифов. Нападателят влязъл през главния вход и поискал да се качи при жена си и новороденото в отделението. След като му отказват, той извива ръката на акушерката.

На помощ се притича старшата акушерка Виолета Димитрова и мъжът е изтикан. Заключват вратата, след което той чупи прозорецът. Докато удря, мъжът постоянно псува и заплашва. Аке не се бях отдръпнала, щях да съм обезобразена от счупените стъкла, твърди старшата акушерка.

Поредно нападение над лекар и протест на пациенти (ОБЗОР)Над 100 са нападнатите медици за 2,5 години, сочи справка за агресията в Спешна помощ

Близки на Сашо Йосифов твърдят, че акушерките лъжат и търсят сензация. Медиците напомнят, че има 15 души, които са били в коридора на болницата, и са свидетели.

На нападателя е повдигнато обвинение за хулиганство и освободен от ареста под парична гаранция.

  • 4
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре