Веселин Марешки: БСП може да са опозиция, но не са алтернатива
Марешки заяви, че неговата партия ще гласува против вота на недоверие
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 2
    5
Веселин Марешки
Снимка: btvnovinite.bg

„БСП може да са опозиция, но не са алтернатива на управлението”, заяви лидерът на партия „Воля” Веселин Марешки в предаването „Лице в лице”.

„Няма как някой, който е също толкова корумпиран да бъде алтернатива”, обоснова се Марешки. Той определи днешния дебат в парламента като „безсмислено загубен пленарен ден”.

Марешки заяви, че неговата партия ще гласува против вота на недоверие, защото в момента няма алтернатива на управлението.

Дебатите по вота на недоверие започнаха без премиера Бойко БорисовТова е първи опит на опозицията да свали кабинета "Борисов 3"

„Ние не избираме нито ГЕРБ, нито БСП. Ние избираме стабилността и сигурността. Към днешна дата няма алтернатива”, категоричен е Марешки.

Според него ако вотът на недоверие мине и правителството падне, това тласва страната към хаос.

„Днес призовах депутатите от ДПС да ме последват и да не подкрепят този вот на недоверие. Той е безсмислен. Когато дойде моментът и има алтернатива, която да предложим на българския  народ – ще я предложим”, добави Марешки.

Тихомир Безлов: В системата на Митниците не може да влиза отвсякъде и да се триеЗа да влиза някой и да трие, означава, че е влязъл в системата, т.е. има право на достъп чрез потребител, парола или друг автентикационен механизъм, коментира експертът по информационна сигурност Борислав Сестримски

Проблемът с митниците

„Това се оказа поредният кьорфишек в държавата” – така Марешки коментира скандалът със системата на митниците, разразил се в последните дни.

По думите на Марешки въпросната обща парола, с която се влиза в системата е чак трето ниво на защита. „Първото е електронен подпис, след това има индивидуална парола и чак тогава има обща парола. Няма как някой от Калотина да влиза в системата на София”, поясни Марешки.

  • 2
    5
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре