Валери Симеонов: За пореден път има някаква промяна в генералната линия на ГЕРБ
Валери Симеонов определи държанието на своите политически партньори като „нищо ново”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    2
Парламент
Снимка: Ладислав Цветков

„За пореден път има някаква промяна в генералната линия на ГЕРБ”, заяви Валери Симеонов, председател на парламентарната група на Патриотичния фронт.

По-рано от ГЕРБ обявиха, че няма да подкрепят мандат на патриотите и Реформаторския блок за сформиране на ново правителство.

 

Цветан Цветанов: ГЕРБ няма да участва в създаването на кабинетПовод за решението на групата стана обсъждането на Бюджет 2017 и предложението на Патриотичния фронт минималната пенсия да бъде вдигната на 300 лв.

 

Валери Симеонов определи държанието на своите политически партньори като „нищо ново”. „Не мисля, че има нужда да се аргументирам в тази посока. Колегите от ГЕРБ много добре са запознати с нашите предложения”, допълни той.

Симеонов припомни, че на патриотите не им е хрумнало днес да внесат предложенията за 300 лв. минимална пенсия, което от ГЕРБ изтъкнаха като причина за раздора помежду им.

„Такова предложение Патриотичният фронт направи на 1 декември 2015 г. Нищо ново няма и по никакъв начин тези наши предложения не могат да бъдат повод за кардинални решения за колегите от ГЕРБ”, категоричен е Симеонов.

Красимир Каракачанов от ВМРО определи твърденията на ГЕРБ за неистини.

„Нашите предложения бяха четени от трибуната. Неистина е, че това ще взриви бюджета”, категоричен е той и добави, че 1 млрд. излишъци се раздават на фирми около ГЕРБ за санирането.

  • 3
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре