Спас Гърневски: Фаловете на Валери Жаблянов са три и трябва да получи червен картон
Режимът под командването на комунистическата партия е избил два стадион българи без основание, каза депутатът от ГЕРБ
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    2
Спас Гърневски
Снимка: bTV

Фаловете на Валери Жаблянов са три и той трябва да получи червен картон. Това обяви в предаването "Лице в лице" депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

В края на миналата седмица управляващата партия започна да събира в парламента подписи за отстраняването на Валери Жаблянов от БСП като зам.-председател на Народното събрание. Остваката му беше поискана заради текст от декларация на БСП против Луковмарш. Там се казва, че "Народният съд е необходимо и неизбежно военновременно правосъдие”. По-късно социалистите се разграничиха от думите, чиито автор се оказа именно Жаблянов.

ГЕРБ събират подписи за оставката на Валери ЖабляновБСП вчера застана зад зам.-председателя на НС в скандала заради оценката на Народния съд

По думите на Гърневски другите два фала на депутата от БСП е опитът да осуети отдаването на почит към паметта на жертвите на комунистическия режим и декларацията му срещу Договора за добросъседство с Македония.

Относно Народния съд и жертвите на комунистическия режим Гърневски каза: "Режимът под командването на комунистическата партия е избил два стадион българи без основание".

Вижте целия разговор във видеото:

  • 1
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре