Станислав Иванов, син на бившия хасковски кмет Георги Иванов, напуска парламентарната група на Реформаторския блок, потвърдиха пред bTV от дясното обединение.

Депутатът няма да напусне парламента, а ще е независим. Очаква се утре в парламента Иванов да обяви какви са конкретните причини за решението му

По-рано пред сайта „Офнюз” народният представител коментира, че предизборната програма и обещанията, които РБ са дали преди 2 години, не се изпълняват, което е предателство към хората, които са го избрали.

Избирането на Иванов за депутат предизвика скандали в Реформаторския блок, като лидерът на Християндемократическата партия Ирина Абаджиева – Репуц заяви, че тогавашният кметски син е изместил проф. Тодор Танев от водаческото място в листата, а освен това е сложил свои хора на останалите позиции.

Георги Иванов пък се оказа замесен в друг скандал, след като разследване на bTV показа, че той се разполага в палат за милиони. Преди няколко месеца при неясни обстоятелства изгоряха шоурумът и част от колекцията му от ретро автомобили.