Радан Кънев: Убитият Петър Христов не беше просто приятел на ГЕРБ, той редеше листи
Кънев предупреди, че приетият от парламента антикорупционен закон няма нищо общо с румънския модел
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 24
    6
ПКФ Нова република
Снимка: Ладислав Цветков

Убитият бизнесмен Петър Христов не беше просто приятел на ГЕРБ, той беше политически господар – редеше листите във Велико Търново. Това обяви в предаването „Лице в лице” зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Бизнесменът Петър Христов беше застрелян в СофияТой е бил улучен в гърдите, докато пътувал в джипа си

По думите му проблемът е в това, че политическата и икономическата власт са в едни ръце. Бойко Борисов е съсредоточил в себе си цялата власт – и политическа, и икономическа, и разбира се, властта на другите партии, коментира Кънев.

Той предупреди, че приетият от парламента антикорупционен закон няма нищо общо с румънския модел, както управляващите се опитват да внушат.

България открай време има антикорупционен закон и това е Наказателният кодекс, каза още десният политик. 

Очаквано депутатите отхвърлиха ветото върху антикорупционния законПреди два дни ветото вече беше отхвърлено и на извънредно заседание на правната комисия към Народното събрание

Радан Кънев призова също да се ревизира и, ако трябва да се прекрати, договорът между Столичната община и „Витоша ски”. ДСБ отдавна настоява парк Витоша да се отвори и за летен, и за зимен туризъм, в момента не става за никакъв вид туризъм, каза още зам.-председателят на ДСБ.

Вижте повече във видеото:

  • 24
    6
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре