Ниският рейтинг на парламента ще рефлектира върху Цецка Цачева
Георги Кадиев коментира, че подходът на ГЕРБ да пазят до последно тайната си е унижение за обществото
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    1
Президентство - 4
Снимка: Ладислав Цветков

Чест прави на ГЕРБ, че опазиха тайната на кандидата си за президент докрай. В партията има сериозна вътрешнопартийна дисциплина. Такъв коментар даде политолога Антон Тодоров час преди официалното обявяване на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ. По думите му Цецка Цачева е обединителна фигурна, но ниският рейтинг на Народното събрание ще се прехвърли върху нея.

Той не изключи възможността да има пети, неизвестен кандидат между сега ясните четири възможности.

ГЕРБ (най-накрая) показват своя кандидат-президентУправляващите ще представят своите фаворити за "Дондуков" 2 на събитие в НДК

Председателят на „Нормална държава” Георги Кадиев коментира, че подходът на ГЕРБ да пазят до последно тайната си е унижение за обществото. Тодоров посочи, че би било унижение ако се нарушаваха правила и изисквания, но подобно нарушение няма. Според него е избран последният момент, за да се съхрани двойката от бруталността на политиката.

За мен няма значение кой ще е кандидата. От 10 години в ГЕРБ няма нито едно има, освен това на Росен Плевнелиев, което да успя да се еманципира от Бойко Борисов, добави Кадиев.

И двамата се обединиха около виждането, че Борисов няма да се кандидатира за президент.

Повече вижте във видеото:

  • 1
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре