Неофициално: ГЕРБ ще пуснат Антон Тодоров да си ходи от парламента
Депутатът се оттегли след няколко скандала
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
Антон Тодоров
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ скоро ще има нов депутат в Народното събрание – това развитие на нещата изглежда все по-вероятно, след като днес забъркалият се в няколко скандала Антон Тодоров обяви, че подава оставка.

За броени дни това е втори народен представител от управляващите, които иска да излезе от парламента. За разлика от случая с Делян Добрев, обаче, настроенията в парламентарната група на ГЕРБ са в посока Тодоров да бъде освободен веднага. Поне такава е неофициалната информация, с която bTV разполага. Решението ще стане ясно утре.

Антон Тодоров подава оставка като депутат„Атаката към мен повлича след себе си авторитета на ГЕРБ”, заявява той в писмо до Бойко Борисов и ръководството на партията

Тодоров, чиято кандидатура за председател на Комисията по досиетата предизвика сериозен обществен отпор, обяви намерението си да се оттегли след свое телевизионно участие, в което се държа подчертано остро с журналиста Виктор Николаев, а мнозина видяха в думите му и заплаха, че може да бъде уволнен.

Днес в отворено писмо депутатът отново се извини на всички, които е засегнал с думите си, които били превратно интерпретирани. „Заради опитите моята реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за нея, моля да приемете оставката ми като народен представител”, написа Тодоров.

Той специално подчерта, че решението е лично негово и че ще продължи да работи за ГЕРБ.

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре