Лиляна Павлова: ГЕРБ може и има още какво да даде на хората
Тя е била сред министрите, агитирали премиера в изборната нощ да не подава оставка
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 3
  • 3
    10
Лиляна Павлова
Снимка: Ладислав Цветков

ГЕРБ може и има още какво да даде на хората. Това обяви в предаването „Лице в лице” министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова по повод отказа на премиера Бойко Борисов да подаде оставка, след като кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева се класира втора на първия тур на президентските избори.

Бойко Борисов: Ако загубим балотажа, излизаме от управлениетоПремиерът обаче отказа да подаде оставка още сега, тъй като ГЕРБ били първата политическа сила

Лиляна Павлова призна, че е била сред министрите, събрали се в централата на партията в изборната нощ, които агитирали Борисов да не подава оставка.

Мотивите й били, че това е първи тур и изборите на са приключили и разликата между получилия най-висока подкрепа Румен Радев и Цачева е малка.

Ние сме първа политическа сила, защото единствени имахме ясно изразено партийна кандидатура, обяви още Павлова.

По думите й ГЕРБ е заварила преди две години държавата в много лошо състояние, но е успяла да постигне икономическа стабилност.

ЦИК: Румен Радев – 25,43%, Цецка Цачева 21,96%Задължителността на референдума зависи от 13 хил. гласа

„Цецка Цачева е кандидатът, който притежава нужните качества – балансьор, изключителен юрист, спокоен човек. „Имаме два избора – или да продължим линията на стабилност, или да подкрепим един кандидат, който един ден е срещи Русия, един ден е срещу Америка. Стабилността срещу това, което заварихме преди 2 години и срещу което имаше протести”, подчерта министърът на регионалното развитие.

Лиляна Павлова  призова избирателите да не се съсредоточават върху визията на кандидатите.

  • 3
    10
Още по темата
3 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре