Ерджан Ебатин: Изолирането на ДПС не е здравословен процес
Управлението на ГЕРБ и Патриотите е опасно за националната сигурност на България, твърди депутатът от ДПС
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    3
Ерджан Ебатин, ДПС
Снимка: btvnovinite.bg

Изолирането на ДПС в парламента не е здравословен процес и създава предпоставки за политическа дестабилизация в България. За това предупреди депутатът от Движението за права и свободи (ДПС) Ерджан Ебатин в студиото на „Лице в лице”.

„В момента Балканите са много нестабилна среда от политическа гледна точка”, коментира Ебатин. По думите му в Турция протичат политически процеси на държавно преструктуриране, което ще доведе до определено вътрешно гражданско противопоставяне на обществото и дестабилизация. Предпоставки за това обаче има и в България, смята той.

ДПС: Няма да подкрепим крайни национализми в управлениетоКонсултациите за правителството се провеждат по начин, налагащ впечатление за тежки договорки, смята Карадайъ

Управлението на ГЕРБ и Патриотите е опасно за националната сигурност на България, твърди още депутатът. Според него то е в полза на външни политически сили, които са разрушителни за държавата и искат да определят и да се намесват във външните работи на страната. Той смята, че това може да доведе до зависимост на политическия процес, което пък ще има опасни последици.

„Доколкото зависи от нашите гласове, ДПС по никакъв начин няма да подкрепи такова управление”, заяви Ебатин и добави, че Движението ще бъде ясна и последователна опозиция. Депутатът определи правителството като антихуманно и антиевропейско, тъй като „отрича” част от българските избиратели.

Вижте повече във видеото:

  • 1
    3
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре