Деница Златева: Вотът на недоверие ще бъде добре подготвен
Зам.-председателят на БСП посочи, че след „Кумгейт”, в партията са получили много нови сигнали
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
деница златева
Снимка: btvnovinite.bg

Вотът на недоверие към управлението по тема „Корупция” ще бъде добре подготвен и прецизиран. Това съобщи Деница Златева, зам.-председател на БСП в студиото на „120 минути”. По думите й левицата има много информация, получена в партията след аферата в Хасково „Кумгейт”.

Златева отрече вчерашният конгрес на Левицата да е бил опит за саморазправа с инакомислещите - основната му цел беше политическия доклад на председателя и политическа визия на БСП за бъдещето на ЕС, и председателството, и да представим бюджетните ни политики.

„Нашите конгреси не са като на ГЕРБ, когато не се чува чуждо мнение и всичко минава с аплодисменти и ставане на крака. БСП е партия богата на хора с различни мнения”, заяви Златева.

ГЕРБ обвиниха БСП, че формулират фалшиви новиниОт управляващата партия се почувстваха длъжни да отговорят на критиките, отправени на конгреса на левицата вчера

По повод заседанието на изпълнителната комисия на ГЕРБ Златева посочи, че управляващите са изглеждали изнервени и притеснени. „Ролята на опозицията е да създава дискомфорт – да им посочваме грешките”, коментира тя.

По думите й не е вярно, че националните приоритет са приети - предстои да се финализират до края на ноември и предстои дебат в парламента. „Приоритет номер 1 на председателството за нас като лява партия е връщането към социалната Европа и преодоляване на неравенствата”, каза Златева.

Към предстоящият дебат и гласуване на закона за "вторичното разграбване на КТБ" тя посочи, че левицата ще бъде максимално критична към него.

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре