Астролог: Изборите ще са забавни, основните претенденти са зодия близнак
17 е числото на Дева Мария, обяви нумерологът Ели Маринова за номера, който се падна на Цецка Цачева
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    3
кандидати

Предстоящите избори за президент ще са много забавни, основните претенденти са зодия близнак – под този знак са родени и Цецка Цачева, и ген. Румен Радев, и Ивайло Калфин. Това обяви в предаването „Тази сутрин” астрологът Марияна Добранова.Близнакът може добре да презентира идеите си, диалогичен е, това е знакът на търговията, уточни тя.

ЦИК острани двама кандидати за президент, 21 остават в надпреварата (ОБЗОР)Цецка Цачева ще е с номер 17 в бюлетината, на ген. Румен Радев се падна фаталният 13

Относно номера в бюлетината на отделните претенденти нумерологът Ели Маринова обяви, че числото на Цецка Цачена17, е числото на Дева Мария. Цачева беше определена от премиера Бойко Борисов като „майка на нацията”, а Цвета Караянчева от ГЕРБ обяви вчера, че 17 е числото на майката.

Номерът на ген. Румен Радев – 13, е число на изпитанията, но на него ще му носи късмет. Същото важи и за № 15, който се падна на Ивайло Калфин, уточни нумерологът.

Нейната класация на кандидатите след първия вот е: Цецка Цачева (ГЕРБ), Румен Радев (БСП), Ивайло Калфин (коалиция около АБВ),Трайчо Трайков (Реформаторски блок), Пламен Орешарски (инициативен комитет), Татяна Дончева („Движение 21”).

Вижте повече във видеото:

  • 1
    3
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре