Много трудно се сдържам да не се разплача от радост. Невероятно е усещането. Изключително сме горди всички и много щастливи, предвиждах това да се случи и знаех, че той ще бъде в Топ 3. Кристиан е прекрасно дете, изключително талантливо, брилянтно представяне. Това каза в предаването "120 минути" миналогодишният представител на България в "Евровизия" Поли Генова.

Тя допълни, че му се е обадила по телефона преди финала и го е посъветвала да се фокусира на спокойствие, да остане насаме, защото "в този момент всеки иска нещо от теб, всеки прехвърля от енергията си на теб".

„Казах му да се наслади на момента, защото това са неговите три минути”.

Стъпвайки на сцената минавам в едно друго измерение, аз съм друг човек и това ми дава невероятна сила и вие го виждате, допълни Поли Генова.

По думите й не е правилно националността да определя изкуството и музиката, която правиш. Аз мога да отида да пея в друга държава, това не означава че не съм българка, коментира още тя.

Това да се делим би трябвало да е превъзмогнато. Ние живеем в един глобален свят, важното е любовта към музиката да побеждава и това се случва вече втора поредна година и аз съм много доволна и от избора на победител и от представянето на Кристиан, каза още певицата.

Относно „Гласът на България” Поли Генова разкри, че предстои жестока битка, отборите са много добре подготвени, а Кристиан ще бъде специален гост в някое от следващите издания на формата и ще го видим на сцената с едно специално изпълнение.

Казах на Кристиан, че след „Евровизия” хората ще го разпознават и ще усети колко много го обичат и колко много ще му се радват, каза още Поли Генова.

Тя отново му благодаря от името на всички, че ни накара да се чувстваме толкова горди.