През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно. Ще продължи да духа до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°.

 

 Утре ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места, главно в Югозападна България, ще има намалена видимост. Ще продължи да духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури - между 9° и 14°.

 В планините ще е предимно слънчево. Ще духа силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 8°, на 2000 метра – около 3°.

В неделя времето ще се задържи предимно слънчево. Ще духа слаб западен вятър.  В понеделник със силен вятър от северозапад ще прониква по-студен въздух. Облачността ще се увеличи и на отделни места ще превали слаб дъжд, в планинските райони - слаб сняг. Във вторник вятърът ще се ориентира от север и температурите ще продължат да се понижават. Ще се задържи предимно облачно, на отделни места ще има и слаби превалявания от сняг. В сряда облачността ще намалее, но застудяването ще продължи.