Перата: Социално слаб или със съмнителен бизнес
Заради декларация, че не печели нищо, Перата в момента е освободен от съда от държавна такса при завеждане на дела
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 3
    8
Петър Низамов – Перата
Снимка: bTV

Вчера в bTV Новините ви разказахме как Петър Низамов – Перата се оказа социално слаб. В документ, приет от бургаски съдия, Низамов написал, че семейството му се издържа с 508 лв. – заплатата на съпругата му.

Наш екип отиде на място, за да провери бизнеса на перата.

На името на майка му Елена Низамова са регистрирани както спортният мерцедес, така и две фирми и склад за дърва за огрев. Според документи, с които bTV разполага, една от тях – „Файърууд бийч аш олк”, плаща месечен наем от 1200 лв., а самият Низамов е упълномощен от майка си да движи бизнеса.

2111413284.jpg

Именно на тази фирма преди дни Инспекцията по труда в Бургас налага глоби на обща стойност от 12 хил. лв.

На телефона, посочен за контакти с фирмата, вместо Петър Низамов вдига друг мъж. Той отказа коментар, но заяви, че фирмата е семеен бизнес.

2111413285.jpg

Докато нашият екип прави интервюто, видеокамери на обекта снимат репортерите ни. Секунди по-късно кадри с тях бяха качени във фейсбук профила на Низамов.

2111413287.jpg

Заради декларация, че не печели нищо, Перата в момента е освободен от съда от държавна такса при завеждане на дела. Той съди няколко бургаски медии.

Екипът на bTV от Асеновград: Перата очевидно искаше ескалация на напрежениетоСрещу Низамов, който има още три присъди за телесна повреда, ще бъде започнато бързо полицейско производство за лека телесна повреда по хулигански подбуди

По-късно днес Окръжният съд в Пловдив ще гледа жалбата на Низамов за пускане на свобода. Срещу него е повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда, след като нападна и удари оператор на bTV.

  • 3
    8
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре