Отстраниха от длъжност директора на МВР-Враца
Причината – незадоволително състояние на управлението на областната дирекция
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
МВР
Снимка: БГНЕС

Досегашният директор на ОДМВР-Враца старши комисар Димитър Газибарски е отстранен от длъжност, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Отстраняването от директорския пост е във връзка  с приключена проверка и незадоволително състояние на управлението на областната дирекция.

Димитър Газибарски е преназначен като началник група в друго направление на дейност и в друго населено място до приключване на разпоредената от министър Валентин Радев комплексна проверка на ОДМВР – Враца.

Преназначаването на старши комисар Димитър Газибарски няма връзка с резултата от дисциплинарното производство и уволнението на младши инспектор в ОДМВР-Враца Цветан Благоев.

„Увòлни” ли полицаи в Козлодуй шефът от атомната централа?Пешко Караджов – това е служителят, който заплашваше органи на реда, тъй като искали да напишат акт на негов приятел, който карал пил

През юли Цветан Благоев публикува в социалните мрежи видеоклип, на който се вижда как шеф от АЕЦ „Козлодуй” заплашва да „увòлни” полицай в районното управление, нарича го „педе**с голем” и „смотльо” – тъй като иска да напише акт на негов приятел, карал пил – скандализира потребителите на социалните мрежи.

Шеф от АЕЦ към полицай: Утре ще те увòлна, щото си педе**с голем!* (ВИДЕО)Размяната на реплики, записана и споделена в интернет, станала по повод задължението на полицая да напише акт за шофиране в нетрезво състояние
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре