Отстраненият директор на СМГ все още не е видял заповедта си за уволнение
Антони Стоянов възнамеря да обжалва
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Антони Стоянов
Снимка: btvnovinite.bg

Отстраненият директор на Софийската математическа гимназия Антони Стоянов възнамерява да обжалва уволнението си. В предаването „Лице в лице” по bTV той заяви, че все още не е получил достъп до заповедта си за уволнение.

“Преди седмица съм подал заявление в Регионалното управление по образованието, с което искам препис извлечение от заповедта. Експертка ми се обади и каза, че няма да ми я дадат на ръка, а на посочен от мен адрес. Посочих адрес, но все още не е донесена”, изтъкна той.  

Той отново подчерта, че уволнената от него учителка Петя Тодорова е ощетила 130 деца от СМГ и още от страната да не могат да се класират на национален кръг на състезанието „Европейско кенгуру”.

Заповедта за уволнението на учителката от СМГ Петя Тодорова е отмененаПри проверките в училището са открити много административни и финансови нарушения, казаха от Регионалния инспекторат по образованието

„Заради децата го направих, жертвах си кариерата и здравето тези два месеца заради тях, защото не ми е безразлично да се ощетяват децата от СМГ”, отбеляза Стоянов.

Бих го направил пак, ако трябва още пет пъти да ме уволнят, категоричен  беше той.  

По думите му Петя Тодорова не е играла по правилата.

„Започна с уличните изяви, деца и родители да излизат на улицата. Спечели този, който играе не по правилата”, посочи Антони Стоянов.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре