От днес до 16 юни спира топлата вода на абонатите, снабдявани от ТЕЦ „София”, съобщиха от дружеството. 

Без топла вода ще са районите около:

Ул. „История Славянобългарска”, бул. „Данаил Николаев”, ул. „Проф. Милко Бичев”, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, бул. „Фритьоф Нансен”, бул. „Патриарх Евтимий”, бул. „Прага”, бул. „Пенчо Славейков”, бул. „Ген. Тотлебен”, ул. „Йоаким Кърчовски”, ул. „Дамян Груев”, „Руски паметник”, Зона Б-5, Зона Б-17, Зона Б-18, Зона Б-19, ул. „Опълченска”, бул. „Княгиня Мария Луиза”, Сточна гара, ж. к. „Банишора”, ж. к. „Света Троица” и ж. к. „Фондови жилища”.

В рамките на това спиране, с оглед на повишаване на сигурността на топлопреносната мрежа, ще бъдат извършени ремонти на тръбопроводи и подмяна на секционираща арматура на три обекта – под Централна гара, на ул. „Димитър Петков” и ул. „Пиротска”, на бул. „Сливница” при ул. „Странджа” и ул. „Беласица”.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода, графиците на плановите ремонти и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството и в страницата във „Фейсбук”. Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в колцентъра на компанията  0 700 11 111. 

От „Топлофикация” напомнят, че по време на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.