Втори клип, за който се твърди, че показва шофьора на „Голф”-а, който засече опасно мотоциклетист, беше публикуван в интернет. Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното.

Този път не се стига до контакт между превозните средства. По случая в Благоевград тече проверка, научи bTV.

Видеото е публикувано в YouTube, а в коментарите основният въпрос е дали това е същият шофьор, избутал от пътя моторист на 11 април.

Потребителят MalkoPate1 твърди:

„Да това е същия идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно,но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по- нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя. До тогава не знаех,че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме,те бяха спрели и в един глас казахме идиот с голф. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре,но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора,а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”.