„Категорично, ще има трети сезон на Мастър шеф”, заявиха в студиото на „Тази сутрин” по bTV шеф Виктор Ангелов и шеф Андре Токев от журито на готварското предаване Мастър шеф.

Довечера в 21:30 ч. по bTV гледайте финалната битка в предаването Мастър Шеф между Севда и Евгени. Накрая ще бъде определен победителят във формата.

„Тази година състезателите надградиха изключително динамично и убедително. Севда и Егени напълно заслужават да са финалисти”, смята Виктор Ангелов. Той допълни, че никога не се знае къде може един състезател в Мастър шеф да се препъне, но все пак са успяли да се преборят.

„Имам чувството, че участниците се бяха подготвяли една година и имаха много добри умения като готвачи. Наистина беше много интересно. Имаше много отборно мислене, помагаха си”, допълни Андре Токев. Той е категоричен, че журито не трябва да име любимец от финалистите.

„Ние не помагаме на участниците, те готвят всеки ден интензивно докато снимаме и тези часове на работа, ентусиазъм и старание – автоматично стават по-добри”, допълни Токев.

В третия сезон на Мастър шеф журито ще търси ентусиазъм, желание, дисциплина, саморазвитие, самомотивация, амбиция и отборна игра.

„Тази популярност и разпознаваемост, която ни даде „Мастър шеф” ни ангажира повече и по отношение на децата – възхищаваме се как предаването провокира и възпитава младите хора. Факт е, че над 20% са се увеличили записванията в тоховете в България. Спират ни деца, изпълнени с надежда и казват, че искат да станат готвачи. Когато наши клиенти ни поздравяват за храната, която им поднасяме, те стават на крака”, допълва Виктор Ангелов.

Не пропускайте големия финал на „Мастър шеф” тази вечер по bTV от 21:30!