Сбъдната мечта: Болно момче от Банско ще гледа на живо любимия си футболен отбор в Испания
Благодарение на фейсбук групата „Да сбъднем мечтата на Гого” то ще присъства на мач на „Барселона”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Гого от Банско
Снимка: btvnovinite.bg

Група ентусиасти сбъднаха мечтата на болно момче от Банско. Те събраха достатъчно средства, за да изпратят младежа да гледа на живо любимия си футболен отбор в Испания.

15-годишният Георги Стоицов е с умствено изоставане, но това не му пречи да спортува. Той е влюбен е във футбола и колекционира екипи, емблеми и всичко, свързано с любимия си отбор – „Барселона”. Мечтата му била да гледа любимия си тим на стадион „Ноу Камп”.

Петокласник помага на своя връстник в борбата му за живот11-годишният Митко организира кампания за набиране на средства

Именно затова преди месец майката на Гого публикува съобщение във „Фейсбук”, в което разказва, че през годините семейството е събирало големи суми пари за рехабилитация на момчето, но сега тя иска да сбъдне мечтата му.

Добри хора от страната веднага откликват на съобщението на жената и създали фейсбук група „Да сбъднем мечтата на Гого”.

Сбъдната мечта: болна от Паркинсон се качи на кон за последен пътДоброволците, изпълнили нейното желание, са единодушни, че заради усмивката на лицето ѝ си заслужавали всичките усилия

„Нещо невероятно се случи”, споделя тя развълнувана и разказва, че още на 1 септември вечерта се обадили техни приятели, които обещали да купят билети за мача.

Приказката за Гого обаче не свършва дотук. От отбора на „Барселона” разбрали за своя фен от Банско и с нетърпение очакват да се срещнат с него.

Щастлив и ентусиазиран, Гого с нетърпение очаква мача на любимия си отбор и от сърце благодари на всички, допринесли за сбъдването на мечтата му.

 

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре