Младо момче от Шумен има нужда от подкрепа, за да се пребори с тежка болест. Младежът страда от онкологично заболяване, а стойността на лечението му не е по силите за семейството и близките.

19-годишният Наско разбира, че страда от рядка форма на рак на стомаха преди три години. От тогава започва и борбата му с болестта. След три операции в България сега на Наско му предстои нова във Виена, от където му обещават пълно излекуване.

„Тази операция ще продължи 7-8 часа, ще ми се отвори корема и ще се изчистят туморните образования. Просто това е един вид борба за твоя живот и ти неможе да се откажеш, един вид”, каза Наско.

Лечението в австрийската столица ще струва около 50 000 евро - непосилни за семейството на Наско, поради което негови близки и приятели започват кампания за набиране на сумата.

Наско и семейството му са убедени, че кампанията за набиране на средства ще бъде успешна и благодарят на всички, които ги подкрепят и вярват, че той ще се възстанови напълно от болестта, за да осъществи мечтата си да стане лекар.