Шоубизнесът е опасно гнездо, трябва да съм много предпазлива. Това научих за последната една година, каза певицата Гери-Никол за „120 минути” по bTV. Затова винаги търся подкрепа и съвет от моето семейство – защото знам, че винаги са до мен и ме подкрепят, допълни тя.

За мен е чест, че името ми се спомена и в парламента, сподели младата изпълнителка относно коментара на Георги Кадиев, че „ако идеята е да се търси красива и скандална жена за този пост, и Гери-Никол би свършила работа" при обсъждането на Меглена Кунева за образователен министър.

Снимка: btvnovinite.bg

„Изкараха го, че все едно съм убила човек” – така Гери-Никол коментира желанието на СЕМ да цензурира клипа ѝ към песента „Момиче като мен”. Не мисля, че правя нещо скандално – така си ги усещам нещата, коментира 17-годишната певица.

Не търся скандал, той сам ме преследва, сподели тя.

На злобните коментари, че е успяла само защото има „гръб зад себе си”, тя коментира, че много хора имат гръб, но малко са тези, които успяват. „Трябва да имаш подходяща харизма, излъчване”, смята Гери-Никол. Тя е признателна на родителите си за подкрепата, която ѝ оказват.

Снимка: btvnovinite.bg

Разказва, че приема критики само когато се отнасят към работата ѝ, но не и за личността ѝ.

Всичко в жълтите медии е лъжа, коментира Гери-Никол. Най-много ме боли от нещата, които се пишат за семейството ми, защото те са ми най-близките и ценни хора, заяви младата изпълнителка.

Въпреки засиленото внимание около нея през последната година, 17-годишната Гери-Никол твърди, че няма приятел.

Честно казано нищо не чета в момента, защото не ми остава време. Но обичам автобиографии – да проследя как се е стекъл живота на някоя известна личност, каза Гери-Никол.

Наскоро 17-годишната певица спечели четири награди от „359 хип-хоп награди".

Научете повече за това как Гери-Никол успява да съчетае училището и участията и какви са бъдещите ѝ цели в цялото интервю: