Двойка крадци за пореден път обра столичен мол. Обирджиите работят по добре обмислена схема и всеки път се измъкват безнаказано.

Вчера на обяд служителите на магазин за детски стоки в един от търговските центрове в София забелязват, че липсва една от бебешките колички. Те веднага преглеждат записите от охранителните камери и от тях разбират кой стои зад кражбата.

От кадрите се вижда как първоначално в магазина влиза жена с бебе в количка и разглежда стоките. След около 10 минути към нея се присъединява мъж с пазарска торба. Жената му дава бебешката количка и след кратко обикаляне той напуска магазина. През това време партньорката му продължава да разглежда количките в магазина. След като си харесва един от моделите, тя го взима и си тръгва през изхода на магазина незабелязана, тъй като алармата на въпросната стока е деактивирана.

Подобна кражба не е прецедент в мола. На 8 февруари тази година двойката обирджии задигна целия оборот от касата на спортен магазин.

Според полицията това е опитна група, която познава много добре територията на търговския център. Служителите се надяват този път двойката да бъде задържана, защото това е сериозна пречка на работата им.

Вижте във видеото кадрите от охранителните камери на магазина: