Валежите спряха и времето е стабилно.

Така ще остане през целия ден. Ще има доста слънчеви часове, по-значителна ще е облачността в южните райони. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад, а максималните температури ще са между минус 4 и плюс 1 градус, по-топло в югозападните райони.

В планините днес ще има слаб вятър, разкъсана облачност и по-приятни температури- на 1200 метра височина около минус 4 градуса, на 2000 метра- около минус 8 градуса. През почивните дни ще е по-топло и по-слънчево, чудесно за ски и разходки.

Съботният ден ще е предимно слънчев, но сутринта ни очаква доста студено време с температури между минус 10 и минус 15 градуса, на места и по-ниски. Следобед очакваме между минус 4 и плюс 1 градус. В неделя температурите ще са без промяна, ще има малко повече облаци, но ще остане без валежи. Възможно е да има мъгли в ниските места. В понеделник облачността отново ще се увеличи и във вторник  ще започнат превалявания.  В планините и планинските райони ще вали сняг, в равнините - дъжд, но, с понижението на температурите, в сряда в повечето места валежите ще са предимно от сняг.