"Гласът на България" има нов идол след само един излъчен епизод. Никола Константинов се превърна в интернет-сензация след първото си изпълнение пред журито на музикалния формат, а певците, които оценяват участниците, го аплодираха на крака. Кой е Никола Константинов?

Изпълнение, което накара и четиримата от журито да поискат участника в своя отбор. Шокът им обаче беше пълен, когато завесите паднаха.

Журито дори пожела да го чуе още веднъж.

За малко повече от 24 часа видеото с изпълнението му е гледано над 1 милион пъти в интернет, а Никола все още не може да повярва какво се случва. Вижте изпълнението му:

Срещаме с в градинката до блока му. Моли да седнем далеч от хората в парка, защото се притеснява.

„Винаги съм мечтал за този момент, сънувал съм го, но такава огромна подкрепа не съм предполагал. Стотици хора ми писаха”, сподели Никола.

Той работи във фирма за визуални ефекти. Част е от джаз формация "Тамара войсес". А за участието си в "Гласът" е имал големи колебания.

„Трудно ми беше да събера този кураж, защото това е огромно предизвикателство. Това е най-големият риск досега”, допълни младият изпълнител.

Камерите на предаването уловиха гордите и пълни със сълзи очи на баща му Здравко.

„Това е душевно чувство, което не може да се опише, просто дъхът ми спря”, сподели той.

От таланта на Никола е впечатлена и Петя Данкова, изпълнител и вокален педагог.

„Всичко, което искам да му пожелая оттук нататък, е да възприема, някак си, "Гласът", като поредната стъпка към реализация на неговия талант”.

Никола е част от отбора на Графа. Почитателите му вече очакват с нетърпение следващото му изпълнение.